0302-690021

Prenumeration Streaming

Du är här

MISSA INTE DETTA!

Testa barnskivors app under tre veckor, helt gratis!

Vi på barnskivor.se har under nio år skapat skivor med berättelser och låtar om vem Jesus är. Just nu finns det sammanlagt 108 låtar + 88 berättelser och 70 danser som vi har samlat i vår alldeles egna app, barnens egna lärjungaskola.

Ladda sedan ner appen "barnskivor.se" och logga in med din mailadress som användarnamn och lösenord!

Appen kommer sägas upp automatiskt efter tre veckor. Ni kan då starta en egen ny prenumeration.

 

 

Klick på prenumeration nedan för att gå vidare!

Starta din prenumeration redan idag eller ge bort en prenumeration i present och få vårt gåvobevis.
Som prenumerant får du inte bara tillång till våra fantastiska produkter. Utan du stöttar även vårt arbete ekonomiskt så att vi kan fortsätta. Vårt mål är 1000 stycken prenumeranter. Hjälp oss sprida Jesus till barnen i Sverige!

Läs om prenumerationsvillkor - Prenumeration Streaming ››

Villkor

Följande villkor reglerar förhållandet mellan kund och Life Change Business AB vid försäljning på denna webbplats. Life Change Business AB säljer till privatpersoner, företag, församlingar, och bibliotek i Sverige och andra länder.

Kontaktuppgifter
Life Change Business AB
Floda stationsväg 3
448 30 Floda

Webb: www.barnskivor.se
Epost: order@lifechange.se
Telefon: 0302 - 69 00 21
Org.nr: 556895-7988

Registrering och personuppgifter
När du genomfört din beställning/registrering innebär det att du samtycker till att personnummer eller organisationsnummer, namn och adress registreras i vårt kundregister, vilket sedan kommer att användas till såväl fortsatt marknadsföring som eventuell kreditkontroll, kundstatistik och analys. Dessa uppgifter kommer inte att lämnas ut eller säljas vidare till andra företag eller organisationer. Tyvärr är det så att vi ibland behöver kontrollera nya kunder eftersom obetalda fakturor är ett växande problem för oss.

Köp
En kund måste ha fyllt 16 år för att få handla på www.barnskivor.se. En beställning via internet anses genomförd då du fått en beställningsbekräftelse från oss via e-post.

Priser
Våra priser är i svenska kronor och inklusive moms, för närvarande 6% på böcker, biblar och tidningar och 25% på övriga artiklar. Priset vid köptillfället är det som gäller. Den enda avgift som kommer till är fraktavgiften och en låg fakturaavgift om du inte väljer att betala med kort. Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser eller annan felaktig artikelinformation och förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering.

Betalningsvillkor
Betalningen dras via kort eller autogiro. Du väljer själv betalsätt vid tecknandet av avtalet. Betalningen dras 1 ggr per månad i minst 1 år. Pris för prenumeration till 1 familj: 69 kr/mån med 1 års bindningstid, därefter tillsvidare. Pris för prenumeration till 2 familjer: 99 kr/mån med 1 års bindningstid, därefter tillsvidare. Om pengarna inte kan dras släcks tjänsten ner och du har inte längre tillgång till plattformen och dess produkter.

Undantag för församlingar/verksamheter: Ni kan välja att få en faktura kvartalsvis. Bindningstiden på 1 år gäller fortfarande och därefter fortsätter tjänsten tillsvidare. Kontakta oss för fakturabetalning. Pris för församlingsprenumeration: 99 kr/mån. Församlingar och verksamheter får också tillgång till singback, texter och ackord till alla våra skivor.

Användning av tjänsten
Efter registreringen kommer du få inloggningsuppgifter inom 24 timmar till din mail. Var också uppmärksam på din skräpkorg då automatiska mail lätt hamnar där. Kontakta oss vid ev. Frågor eller störningar - vi hjälper dig gärna. Du når oss via telefon: 0302-69 00 21 eller via mail: info@barnskivor.se

Tjänsten är för privat bruk och får ej delas med andra utom den egna familjen som innehar abonnemanget.

Församlingar/verksamheter får använda abonnemanget i alla syften som rör församlingen/verksamheten samt av de personer som arbetar med församlingen/verksamheten. Det går bra att använda tjänsten hemma om det gäller någon typ utav förberedelse eller planering som syftar till att användas i församlingen/verksamheten. Abonnemanget får inte delas med församlingsmedlemmar i syfte av privat bruk.

Uppsägning & bindningstid
När du tecknar abonnemanget till den digitala plattformen binder du upp dig på 1 år, därefter fortsätter abonnemanget tillsvidare men du kan säga upp abonnemanget. Om du vill att tjänsten ska upphöra sammanfallande månad som uppsägningen sker behöver uppsägningen ske i den första delen av månaden så att vi kan administrera din uppsägning inför nästa betalning. Om uppsägningen sker senare kommer ditt abonnemang bli uppsagt först nästkommande månad.

Nyhetsbrev
När du handlar från www.barnskivor.se samtycker du samtidigt till att vi får skicka erbjudanden om våra produkter via e-post och brevutskick. Önskar du inte längre få information finns alltid en länk i våra e-postutskick som du enkelt kan klicka på så tas ditt namn bort från vår e-postlista. Vill du inte ha våra kataloger kan du meddela oss det.

Övrigt
Det är viktigt att kunden tar del av våra aktuella villkor innan denne gör en beställning. Det är villkoren och priserna vid beställningstillfället som gäller. Vi reserverar oss för uppenbart felaktiga uppgifter och slutförsäljning.

Barnskivor

Kontaktuppgifter

Barnskivor.se
Floda stationsväg 3
448 30 Floda
0302 - 69 00 21